Lühifilmid - Portreestuudio / Hinata ja kastepiisatüdruk / Ohver: Veealune Prõpjat (Shashinkan / Hinata no Aoshigure / Sacrifice

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Programmis on kolm lühifilmi: "Portreestuudio", "Hinata ja kastepiisatüdruk" ning "Ohver: Veealune Prõpjat".



*****************************


PORTREESTUUDIO, Jaapan 2013, 17 min


Takashi Nakamura lühifilm räägib loo, mis leiab aset enne Teist Maailmasõda mäe otsas asuvas fotostuudios. Igal aastal külastab seda üks perekond, kellega fotograafil tekib eriline side.




*****************************


HINATA JA KASTEPIISATÜDRUK, Jaapan 2012, 18 min


Ishida Hiroyasu filmi peategelaseks on Hinata, kellele meeldib väga oma klassiõde Shigure. Kahjuks ei oska ta kuidagi tüdrukutega rääkida, niisiis valab ta oma tunded joonistustesse. Kui aga Shigure perekond otsustab teise linna kolida, otsustab Hinata rääkida oma tunnetest ja asub jälitama rongi, milles tüdruk ära sõidab.




*****************************


OHVER: VEEALUNE PRÕPJAT, Jaapan 2013, 12 min


Lugu noorest Kalinast, kes elab üksi Tšernobõli katastroofi poolt laastatud kummituslinnas Prõpjatis ja ootab oma vanemaid. Linna kujutamine veealusena on tingitud režissööri Akiyoshi Imazeki oma kogemustest 11. märtsil 2011 Jaapanit tabanud katastroofiga, mis sundis tuhandeid inimesi oma kodulinnadest lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles