Kopli trammiliinidele on turvafirma teinud 87 väljasõitu

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkomaan trammis.
Narkomaan trammis. Foto: Lugeja foto

Tallinna Linnatranspordi AS (TLT) ja USS Security sõlmisid 2012. aasta novembrikuus tähtajatu lepingu, mis seisneb selles, et kui ühistranspordijuht märkab ühissõidukis avaliku korra rikkumist või kaassõitjate häirimist, siis helistab ta TLT liikluskorraldajale, kes omakorda kutsub olukorra lahendamiseks välja USS Security patrullekipaaži. Alates 2012. aasta 1. novembrist on USS Security kokku reageerinud 662 väljakutsele TLT poolt, Kopli kanti puudutavalt on tehtud 87 väljasõitu.

2012. aastal kutsuti USS Security patrull välja 81 korral (novembris 38 ja detsembris 43 korda).

2013. aastal kutsuti USS Security patrull välja 440 korral (jaanuar -36, veebruar - 29, märts - 48, aprill - 39, mai - 46, juuni - 33, juuli - 19, august - 27, september - 34, oktoober - 31, november - 52, detsember - 46 korral).

2014. aastal on 19. märtsi seisuga on USS Security saanud TLT-lt 141 väljakutset (jaanuar - 60, veebruar - 43, märts (1-19.) - 38 korral).

Patrullekipaaži väljakutseid, mis turvafirma on konkreetselt saanud Põhja-Tallinna piirkonda, on alates 2012. aasta novembrist alates olnud 87.

USS Security teenistusjuhti Marko Koka sõnul on oluline, et ühistranspordi kasutajad teavitaksid avaliku korra rikkumisel ühistranspordi juhti.

«Tahame kõigile inimestele, kes ühistranspordiga sõidavad, südamele panna, et kui nad näevad ühistranspordis kahtlast juhtumit; näevad, et keegi rikub avalikku korda, siis sellest tuleks kindlasti teada anda ühistranspordi juhile, kes USS Security patrulli appi kutsub. Alati ei pruugi ühistranspordijuht märgata kõiki häirivaid situatsioone, mis transpordis aset leiavad ning seepärast saavad ka reisijad ise kaasa aidata korra hoidmisele ühissõidukis, kui nad seda infot sõidukijuhiga jagavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles