Milliseid töid pakutakse suveks Tallinna kõige noorematele?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehepoisid laadal. Pilt on illustreeriv.
Lehepoisid laadal. Pilt on illustreeriv. Foto: Peeter Langovits

Tallinna noorte infokeskus on vahendanud noortele suviseid tööpakkumisi juba üle kolme aasta - eelmisel aastal leidis infokeskuse kaudu tööd üle 40 noore.

Noorte infokeskuse sihtrühm on 7-26 aastased noored. Tööpakkumisi vahendatakse oma veebis ja sotsiaalmeedias tasuta, kui kuulutus vastab noorsootöö põhimõtetele ja on Eesti Vabariigi seadustega kooskõlas.

Pakkumised ja vajadusel lisaküsimused palutakse edastada aadressile info@taninfo.ee.

Tallinna noorsootöö keskus on Tallinna spordi- ja noorsooameti allasutus, mis koordineerib ülelinnalist noorsootööd. Tallinna noorte infokeskus on Tallinna noorsootöö keskuse osakond ning loodi 2003. aasta augustis. Tallinna noorte infokeskuse eesmärk on koondada ja levitada Tallinnas noortele arendavaks tegevuseks vajalikku infot ja esmanõustamist info leidmisel.

Noorteinfo juhi Lisa Kärpi sõnul on noortel päris suur huvi, et teenida hooajatööga lisa taskuraha. «Kohtusin mõni aeg tagasi linnaosade sotsiaalvaldkonna töötajatega, kelle sõnul tulevad paljud noored üha enam linnaosadesse ise tööd küsima. Noortel alaealistel ongi raske tööd leida, sest neile pakutakse seda vähe,» kommenteeris Kärp.

Noorte infokeskuse sihtrühma kõige noorem ots - alates 7aastatest - leiavad enamasti tööd postikandjatena, lehepoistena, rohijatena ning mitmetel erinevatel heakorratöödel.

Lisainfot leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles