Linnavolikogu peatas tasulise parkimisala laiendamise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaart.postimees.ee/Katri Karing

Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut ja aseesimees Katrin Saks kinnitasid, et seoses Kalamaja elanike aktiivse tagasiside ja erinevate uute ettepanekutega ei jätkata praegu tasulise parkimisala laiendamise eelnõu menetlemist.

Ka linnavalitsus tegi volikogule pöördumise, milles paluti tasulist parkimisala laiendava eelnõu menetlust mitte korraldada.

«Oleme seisukohal, et Kalamaja parkimisküsimuses on tarvis põhjalikke uuringuid ning analüüsi, mis näitaks, kas ja millistel tänavatel on parkimisega probleeme,» ütles Vitsut. «Kui see on tehtud, saame tulla tagasi võimalike lahenduste juurde.»

Ta avaldas tunnustust ka asumiseltsidele ja kohalikele elanikele, tänu kellele teema nii teravalt tähelepanu alla tõsteti. «See on hea näide avaliku ja kolmanda sektori vahelise koostöö vajalikkusest,» sõnas Vitsut.

Linnavolikogu aseesimees Katrin Saks lubas, et asumiseltside ning kohalike elanike ettepanekuid võetakse arvesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles