Kes iganes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes iganes
Kes iganes Foto: Kultuurikava.ee

„Tehes ükskõik mida, saab meist ükskõik kes“ Remi Gaillard.



Remi Gaillard pole inimene vaid nähtus. Tema tähelend algas aastal 2012 Prantsuse jalgpalli karikafinaali otseülekandes, kus ta Lorienti meeskonna vormi „maskeerituna“ tähistas platsil ära võistkonna võidu, andis koos ülejäänud tiimiga autogramme ja kätles president Chiraciga enne kui keegi aimas, et midagi valesti on. Sellest alates pole Remi tagasi vaadanud ning tema kuulsus on aina kasvanud – tema popkultuurikangelastest inspireeritud naljavideod on internetis kogunud pea 1,5 miljardit vaatamist ning teinud Remist ülemaailmse veebikuulsuse. Ta on mees, kel miljoneid fänne ja kellest on Banksy ise filmi teinud... Kahjuks aga ei muuda see kõik asjaolu, et ta elab jätkuvalt oma pisikeses korteris Montpellieris, elatub toimetulektoetustest ning tema kuuendat kuud rase tüdruksõber tahab, et nad abielluksid ja Remist saaks „ükskõik kelle“ asemel „keegi“.



Raphaël Frydmani pseudobiograafiline film Remi Gaillardist põimib haaravasse narratiivi nii vembumehe päriselu kui karakteri ning aitab kinolinal teha ka suuremaks kõik tema trikid.



ORIGINAALPEALKIRI N'importe qui/WTF


AASTA 2014


RIIK Prantsusmaa


REŽISSÖÖR Raphaël Frydman


SUBTIITRID Eesti, Vene


ŽANR Komöödia


KEEL Prantsuse



Sooduspilet kehtib õpilastele, tudengitele ja pensionäridele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles