Ülipopulaarne Tallinna Linnateater annab vabadest kohtadest täiendavalt teada

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülipopulaarne Tallinna Linnateater tuli publikule vastu ning tõi kodulehe avaküljele välja etendused, kuhu veel on vabu kohti.

«Linnateatri kodulehe esilehel ja mängukavas olev link etendustele, kuhu on pileteid saada, sai tehtud juba mõne aja eest teatri uut kodulehekülge luues,» märkis teatri pressiesindaja Ruudu Raudsepp. «Uuenduse põhjuseks oli soov juhtida tähelepanu saadaolevatele piletitele, sest linnalegend Tallinna Linnateatri piletite puudusest on teinekord olnud tugevam kui reaalne olukord. Nii tõimegi viite saadaolevatele piletitele kohe kodulehe esiküljele, kust huviline info kiiresti kätte saab.»

Tallinna Linnateater on neli lavastust: «Maailmale nähtamatud pisarad», «Eesti filmi laulud», «Hecuba pärast» ja tänasest ka «Lantimiskunstnikud» suure publikuhuvi tõttu suuremasse saali viinud- neid mängitakse nüüd Salme Kultuurikeskuses. Teatri kodulehe andmetel oli 3. aprilli seisuga veel pileteid saada nii Salme Kultuurikeskuses mängitavatele lavastustele «Hecuba pärast»ja «Lantimiskunstnikud» kui ka teatri statsionaarsel Taevalaval mängitavale etendusele «Hamlet»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles