Video: Õllesummer tõmbab Spaghetti Swingsiga käima suure Itaalia peo

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õllesummer toob festivali veiniaeda 10. ja 11. juulil tükikese tõelist Itaaliat: lõunamaa kirega svingiva ja samaaegselt laval pastat valmistava Spaghetti Swingsi. Kõlavad tuntuimad Itaalia hitid.

Kogu show viiakse läbi pöörases tiimitöös - lauljate naisduett, bänd ja kokk. Kõigile tuntud itaalia hitid nagu Volare, Americano, O Sole Mio jpt esitatakse 1950ndate jazzi- ja svingirütmis. Tõelise itaalia pasta valmistamise eest kannab hoolt virtuoosne ja ülevoolavalt lõbus kokk. Virtuoosne kokk Maurizio Hunter Siciliano lubab Õllesummeri kahel päeval esineda erinevate pastaretseptidega. Ehtitaallaslik naisduett Betta Bop ja Linda Ginger ning bändi muusikud on kindlasti kõige pingevabamad itaalia dolce vita esindajad selleaastases eesti suves.

 21. Õllesummer toimub 9.-12. juulini Tallinna lauluväljakul. Festivali avapäeva välisesineja on Briti rokkbänd Bastille. Õllesummeri päevapiletid on eelmüügis hinnaga 15 eurot ning nelja päeva passid 35 eurot.  

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles