Tartu Ülikool tuleb Tallinna

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ peahoone.
TÜ peahoone. Foto: Oliver Matkur.

Tartu Ülikool korraldab 7.–11. aprillini  täiendusõppe huvilistele Tallinna nädala.

 Nädala jooksul peavad TÜ Tallinna esinduses (Teatri väljak 3) tasuta loenguid TÜ õppejõud ja teadlased ning kogemusi multikultuurse organisatsiooni juhtimisest, personali taustauuringu läbiviimisest, tervise ja hariduse valdkonnast jagavad oma eriala praktikud.

«Ühiskonnas on juurdumas arusaam, et õppida saab ja tuleb kogu elu. Haritud ühiskond on väärtus, mille nimel Tartu ülikool pühendunult töötab,» rääkis TÜ rektor professor Volli Kalm. Kalm näeb ülikooli järjest olulisema ülesandena elukestva õppe terviklahenduste pakkumist nii organisatsioonidele kui ka enesetäiendusest huvitatud eri vanuses ja haridustaustaga inimesele üle Eesti ning kutsub Tallinna nädala raames kõiki huvilisi ühiskonnas aktuaalsetel teemadel kaasa rääkima.

TÜ Tallinna nädala avaüritus on traditsiooniline ja tuntud majandusseminar 7. aprillil. Tänavune seminar «Multikultuurne organisatsioon: erandist normiks ka Eestis?» keskendub tööjõu sisserändele ja multikultuurse organisatsiooni igapäevale – värbamisest töökultuurini. Tööjõu sisserände mõju üle majandusele arutleb TÜ makroökonoomika professor Raul Eamets, multikultuurse organisatsiooni olemusest Eestis räägib TÜ juhtimise professor Maaja Vadi ning kogemusi multikultuurse organisatsiooni juhtimisest ja argipäevast jagab Ericsson Eesti AS personalidirektor Ülle Matt.

8. aprilli loengud on pühendatud haridusvaldkonnast huvitatud inimestele. Õpetajate päevalräägib TÜ Narva kolledži kultuuridevahelise kommunikatsiooni dotsent Jelena Nõmm venekeelses loengus kultuuridevahelise suhtlemise pädevuse arendamise võimalustest koolis ja ülikoolis. TÜ tehnoloogiahariduse vanemteadur Leo Siiman arutleb 3D tehnoloogia kasutamise üle õppetöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles