Asfalditehas alustab tööd, teeremont algab

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Teede AS  käivitab täna asfalditehase, mis hakkab tootma suvist asfaltbetoonsegu.


«Seoses soodsate ilmastikutingimustega käivitame esimese suvist asfaltbetoonsegu tootva tehase juba täna ning kolm Tallinna Teede AS-i remondibrigaadi alustavad Lasnamäel suviste freesimis- ja asfalteerimistöödega,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf.

«Möödunud aastal, kui talveolud tunduvalt karmimad olid, käivitasime tehase 17. aprillil, kuid tänavu saame veidi varem alustada,» ütles Klandorf ja lisas, et täna toodetud asfalt läheb Laagna teele ning Varraku tänavale.

Käesoleva aasta hooldusremondi kava ja maht kinnitatakse 15. aprilliks. Esimeses etapis, kuni 15. maini teostatakse hooldusremonttöid magistraalidel ning ühistranspordiga seotud teedel ja tänavatel.

Käesoleva aasta hetkeseisuga on linnaeelarves hooldusremondiks vahendeid 8,1 miljonit eurot, millest esimeses kvartalis on kulunud talvistele remonttöödele 1 300 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles