Linnavalitsus tänavust suurimat teeremonti ei reklaami

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maantee.
Pärnu maantee. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsusel ei ole kavas mingit teavituskampaaniat järgmisel nädalal algava tänavuse suurima teeremondi kohta.


Pärnu maantee trammitee remont pöörab Tallinna liikluse pea peale. Remonditava tänava ääres asuvaid ettevõtteid ja korteriühistuid teavitab ehituse peatöövõtja Merko Ehitus igaüht eraldi. Möödunud sügisel, enne kohalike omavalitsuste volikogude valimisi kulutas linnavalitsus kümneid tuhandeid eurosid reklaamidele, mis rääkisid korda tehtud mänguväljakutest.

«Me oleme Merkoga kokku leppinud selle, et kõik tööde piirkonda jäävad asutused ja korteriühistud käiakse ükshaaval läbi ja selgitatakse, mismoodi käib ehitusperioodil nende hoonete teenindamine ja neile ligipääs,» ütles transpordiameti juhataja Andres Harjo.

«Eile istusime koos jäätmekäitlejatega, kes veavad ära olmeprügi. Saime nendega põhimõttelise kokkuleppe, et prügivedu saab toimuma sel ajal, kui ühistranspordi liiklust ei toimu, ehk kuni hommikul kella poole kuueni,» lisas ta.

Harjo sõnul peavad ettevõtjad arvestama ka sellega, et Pärnu maantee lõigul Liivalaia tänavast Vabaduse väljakuni kaovad teeremondi tulemusena ka kõik tee ääres olevad parkimiskohad. «Piirkonna teenindajad peavad sellega arvestama, ehk teenindus saab toimuda üksnes kõrvaltänavate kaudu või siis tõesti öisel ajal,» lausus Harjo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles