Lugeja soovitab: pange lillepottide vahele ka Edgari pink

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli puiestee.
Kaarli puiestee. Foto: Peeter Langovits

Tallinncity lugejad reageerisid erinevalt linnavalitsuse tänasele otsusele kulutada viiekohaline summa Kaarli puiestee kaunistamiseks lilledega.


Tallinna päevaks, 15. maiks paigutab linn kesklinna Kaarli pst liiklussaarele lillevaasid, mis harmoneeruvad linnavalitsuse ja Vene teatri hoonetega. Lillevaaside ostmiseks ja paigaldamiseks ning lilletaimede istutamiseks ja hooldamiseks eraldatakse reservfondist 14 620 eurot, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

«Kas linnavalitsusel jätkuks ka muude üllaste tegude, nagu Tallinna ajalehtede, vene infokanalite, Tallina televisiooni ja Lasnamäe kiriku kõrvalt veel niipalju raha, et püstitada lillepottide vahele Edgari Pink?» küsis üks lugeja.

««Kaarli puiestee liiklussaar on /.../ nähtav nii autoga kui ka jalgsi liikujatele.» - eelkõige on see «saar» aknast nähtav aga linnavalitsuse töötajatele, sealhulgas linnapeale,» leidis teine.

Kolmas aga arvas: «Super! Lilli jms kaunistusi peaks linnas rohkemgi olema!»

Linnavalitsuse reservfondist võib «teha eraldisi ülelinnalise tähtsusega kuludeks, mida eelarve koostamise käigus ei olnud võimalik ette näha ja eelarvesse planeerida». Seda, miks ei olnud liiklussaare kaunistamist võimalik eelarvesse planeerida, linnavalitsuse korralduse seletuskirjast ei selgu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles