Lasnamäe kutsub heakorratalgutele

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

21. aprillist kuni 17. maini kestab Lasnamäel heakorrakuu, mille raames on plaanis prahi koristamine tühermaadelt, elumajade vaheliste haljasalade puhastus ning omavoliliste prügilate ja haljasalade talvekahjustuste likvideerimine.


Iga elanik saab anda kampaaniasse oma panuse ja seega kutsub Lasnamäe linnaosa valitsus 10. mail kõiki huvilisi ja soovijaid osa võtma Pirita maastikukaitseala koristustalgutest. Üritus algab kell 11 Priisle tänava ja Hooldekodu tee ristil. Peale talgutöid saavad talgulised nautida tasuta sooja suppi.

15. mail on kavas koos linnaelanikega rajada suvelillepeenar Kivila parki Kivila 42 juures. Eelmisel aastal oli samal üritusel palju osavõtjad ja linnaosavalitsus loodab, et ka seekord on tulemas palju huvilisi. Peenrale istutakse üle 3800 suvelille.

«Loodame väga, et nii lasnamäelased kui ka teiste linnaosade elanikud leiavad võimaluse osaleda tulevastel heakorrakuu üritustel. Iga väike panus võib mõjutada kogu lõpptulemust ning kõike seda, me teeme ainult ühe väga tähtsa eesmärgi nimel – meie kauni linna puhtana hoidmiseks,» ütles Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Jaanus Riibe

Talgutele registreeruda ja täiendavat infot heakorrakuu kohta saab Lasnamäe linnaosa veebilehelt või telefonilt 645 7703.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles