3. ja 4. trammi asemel sõidab tänasest buss nr 52

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna trammiliiklust ootab eeloleval aastal ees muutus - Tallinna saabuvad 20 uut trammi. Ühtlasi läheb aprillist täieliku renoveerimise alla Pärnu maantee.
Tallinna trammiliiklust ootab eeloleval aastal ees muutus - Tallinna saabuvad 20 uut trammi. Ühtlasi läheb aprillist täieliku renoveerimise alla Pärnu maantee. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Esmaspäevast, 7. aprillist suletakse liiklus 3. ja 4. trammiliinil ja sõitjate teenindamiseks pannakse marsruudil Hobujaama- Kalevi käima ajutine bussiliin nr 52 ning tihendatakse trammiliini nr 2 graafikut.


Bussiliinid nr 5, 14, 18, 20, 20A ja 36 suunatakse kesklinna sõidusuunal ümbersõidule Tõnismäe tänava, Kaarli puiestee ja Vabaduse väljaku kaudu, tehes ajutise Kosmose peatuse Pärnu maanteel enne Tõnismäe tänava ristmikku.

Bussiliinide nr 14, 18, 20 ja 20A Vabaduse väljaku peatus tehakse Estonia puiesteel trolliliinide nr 1, 3 ja 6 Kaubamaja suunalises Vabaduse väljaku peatuses.

7. aprillil 2014 suletakse liiklus 3. ja 4. trammiliinil ning Pärnu maanteel lõigus Vabaduse väljak-Tondi alustatakse uue trammitee esimese etapi ehitustöödega. Töid alustatakse Vabaduse väljaku ja Pärnu maantee viadukti vahelisel lõigul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles