Esmaspäevast ei saa Tondil enam rongilt trammile ümber istuda

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trammid Tondi lõpp-peatuses.
Trammid Tondi lõpp-peatuses. Foto: Heiko Kruusi/Linnaleht

Seoses Tallinnas algavate mahukate trammiteede renoveerimistöödega ja trammiliinide ajutise seisakuga kaob 7. aprillist pooleks aastaks Tondi peatuses rongilt trammile ümberistumisvõimalus.


«Esmaspäeval, 7. aprillil suletakse liiklus 3. ja 4. trammiliinil ja Pärnu maanteel lõigus Vabaduse väljak-Tondi ja alustatakse moodsa veeremi vajadusi arvestava uue trammitee esimese etapi ehitustöödega ning seetõttu ei ole Tondi peatuses võimalik enam elektrirongidelt trammidele ümber istuda. Soovitame sõita rongiga edasi Balti jaama, kus on võimalik ümber istuda kesklinna poole sõitvatesse bussidesse ja trammidesse,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

«Kutsume tallinlasi üles võimalusel autost loobuma ja rongi kasutama, sest üle poole aasta kestvate remonditööde ajaks on Tondi asumit kesklinnaga ühendav magistraal avatud vaid 1+1 autoteena ning ka Järve-kesklinna lõigul liigeldes tuleb arvestada suurte ummikute võimalustega,» märkis Kaareste.

Kalevi trammipeatusest Hobujaama peatuseni pannakse trammitee remondi ajaks liikuma asendusbuss. Tondi rongijaamast asendusbussi peatuseni on aga mitusada meetrit ning kesklinna sõitmiseks tuleb ületada ka Pärnu maantee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles