Vintage Tallinn peab Tallinna lillepaviljonis retrohõngulist emadepäeva

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäeval, 11. mail kell 11- 18  toimub järjekordne  retro- ja vintage-kultuuri päev Vintage Tallinn, kuhu seekord tasub tulla koos emaga. Vintage Tallinna eesmärgiks on populariseerida lähimineviku kultuuri, moodi, disaini ja kõike sinna juurde kuuluvat.

Juba üheksandat korda toimuv Vintage Tallinn toob kokku Eesti esinduslikumad vintage toodete müüjad ja entusiastid, kes esitlevad oma parimaid palu ja viimaseid leide. Valikust leiab nii rõivaid, mööblit, jalanõusid, eheteid, vinüüle, jalgrattaid, keraamikat jms. Emadepäeva puhul on müüjatel varuks üllatusi ja eripakkumisi.

 «Vintage Tallinnast on tänaseks saanud hea tuju üritus, kust lisaks hoolega kogutud ja hoitud vintage kaubale leiab ka huvitavaid müüjaid, head muusikat ja maitsvaid jooke. Ideaalne päev vintage harrastajale, kogujale ja niisama huvilisele,» rääkis ürituse peakorraldaja Margit Kõrvits.

Müüjatest on teistehulgas esindatud Tamara1965, Idla Antiik, Nolita Vintage, Fankadelik, Retro Osakond, Sireen Vintage, Foxy Vintage, Nemos Interiors, Oh So Retro, Vintage Kompvek, Retroruum , jpt. uued ja vanad osalejad Tallinnast, Pärnust, Tartust ja Kuressaarest. Kohal on ka eriti vinged ja karismaatilised juuksurid ja ka Max Factor'i make-up daamidele. Avatud on baar ja imelisi makroone  pakub emadepäeva puhul  Heidi Park kondiitriäri. Lisaks mitmed üllatused ning hea muusika nagu alati, lisainfot saab ürituse kodulehelt.

Sissepääs maksab 3 eurot, kuni 14. aastased pääsevad retropäevale tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles