Sossi mäe foorid on rivist väljas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sossi mägi.
Sossi mägi. Foto: Uwe Gnadenteich

Tartu maanteel Sossi mäel Fahle maja juures vilgub valgusfoorides juba nädal aega kollane tuli.


«Fahle maja ees ei tööta juba möödunud nädala pühapäevast valgusfoorid. Samuti ei ole sinna organiseeritud liiklusreguleerijat. Tegemist on ühe suurima magistraaliga kus liigub hommikust õhtuni tohutult sõidukeid. Lisaks on üks sõidusuund mäest üles ja sõidukijuht näeb teeületajat viimasel minutil,» kurtis üks Tallinncity lugeja.

«Seoses Zelluloosi keskuses olevate vabaaja veetmisvõimalustega nagu jõusaal, keegel, batuudikeskus, lastetoad ja Megazone ületab seal teed väga palju lapsi ja täiskasvanuid. Näen iga päev kuidas inimesed üritavad teed ületades ellu jääda. See millal keegi auto alla jääb on aja küsimus,» lisas ta.

Tallinna fooride eest hoolt kandva AS Signaali liikluskorraldusdirektori Margus Ploomanni sõnul on seal foorikapis protsessor läbi. Ta pole päris läbi, aga on selline kiuslik. Saame ta korraks tööle ja siis ta kukub jälle tagant ära. Vea lõplik likvideerimine nõuab suuremaid töid ja sellega läheb aega» ütles Ploomann.

Ta lisas, et vea otsimisega alustatakse alati fooriposti juurest ja sealt liigutakse edasi. Kõnealuste fooridega on Signaal juba nädal aega tegelenud ja hiljemalt järgmisel nädalal peab asi korras olema.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles