Suur galerii: vaata, milline on valik Viru keskuse uuendatud kingapoodides

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru Keskus avas teisel korrusel uuendatud jalatsiala, kus tegid uksed lahti esimesed poed ABC King, Salamander ning lähiriikide esimene ja ainus Dune London.

Ühendkuningriigi juhtiv moejalatsite bränd Dune London pakub trendikat valikut naiste šikkidest balleriinadest ja trendikatest sandaalidest peente kontsakingadeni, meeste klassikalistest kingadest mokassiinide ja moekate vabaaja jalatsiteni. Hinnatase jääb 75-120 euro vahele. 1992. aastal Londonis asutatud bränd avas Viru keskuses oma esimese kaupluse Balti- ja Põhjamaades.

Uuenenud ABC Kinga kauplusest saab ABC Kinga esinduspood, kuhu tuleb müügile mitmeid uusi ja eksklusiivseid brände. Kaupluse müügisaalis avaneb eriilmeline Kingakohvik, kus saab nautida privaatsemat poodlemist ja soetada endale näiteks Tiger of Swedeni, Kenzo, United Nude’i, Ralph Laureni ja Ted Bakeri jalavarje.

Salamanderi kauplus Viru keskuses on nende Baltimaade suurim, kus ootavad külastajaid sellised tuntud kaubamärgid nagu Lloyd, Clarks, Tommy Hilfiger, Lacoste ja loomulikult Salamander ise. Lisaks jalanõudele leiab poest laia valiku aksessuaare kaubamärkidelt Tosca Blu, Picard, L.Credi ja Gabor ning esmakordselt ka kvaliteetse Saksa kaubamärgi Falke suka- ja sokitooteid nii naistele kui meestele.

Salamanderi ja ABC Kinga kaupluses ootavad kliente ka 20% soodustusega avamispakkumised. Suve alguses lisanduvad jalatsiala uute tulijate hulka ALDO, Ecco ja Högl kauplused. Käesoleval aastal läbib Viru keskus renoveerimiskuuri, uuendusi viiakse sisse nii sise– kui ka välisilmes. Avatakse mitmeid uusi kauplusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles