Dereku burgerit hakkab saama R-kioskist

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillitud burger. Pilt on illustreeriv.
Grillitud burger. Pilt on illustreeriv. Foto: santa maria

Eelmisel nädalal sõlmisid koostöölepingu Kuressaares Turuköögis Dereku Burgeri kaubamärgi all alustanud Dereku Burger ja R-kiosk. Nende lettidele jõuab saaremaine miniburger veiselihast.

Pisikeses Turuköögis alustanud Derek Ewen (43) on esialgu sõlminud lepingu seitsme Tallinna R-kioskiga, kuid ajapikku võib haare laieneda, kirjutab Meie Maa.

Burger, mida R-kioskites müüma hakatakse, on mõnevõrra väiksem originaalist, kuid mitte ülemäära – päris mini nime vääriline see siiski pole. Õpilase ports, ütleks nii. Müügihind on kokku lepitud kolme euro peale.

Burgerid eelvalmistatakse saaremaisest toorainest Tallinnas Tatari tänavas rokiklubi Woodstock köögis, viimase grilli saavad burgerid aga kohapeal kioskites.

Derekul on olemas ka tuttavalt saadud Itaalias toodetud kiirtoidubuss, kuid Tallinna linnavalitsus ei luba avalikus kohas niisama müüa – nagu paraku mitmel pool mujalgi maailmas. Näiteks eraparklas on see siiski lubatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles