Viru keskuse juht: kus palju inimesi koos, seal tuleb ikka konflikte ette

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar rääkis Postimehe Tallinncity portaalile videointervjuus sellest, millise vaba aja veetjate sihtgrupiga tekib neil kõige rohkem probleeme.

Vasara hinnangul on keskused huvitatud sellest, et inimesed neis käiksid ning seal oma aega veedaksid, mistõttu peavad omalt poolt suutma pakkuda turvalist keskkonda. 

 Vasara sõnul ei maksa pühapäeval Solarises puhkenud noortekaluse laadi konflikte vaid kaubanduskeskustega seostada. «Igal pool, kus palju inimesi koos võib konflike tekkida, võtame kasvõi jalgpallimatšid,» sõnas ta.

«Inimesi, kes tulevad kaubanduskeskusesse aega veetma, on igasuguseid ning pole välistatud, et nad midagi välja mõtlevad, et actioni tekitada,» rääkis Vasar. «On loomulik, et kaubanduskeskuses veedetakse aega, silmitsetakse näiteks vaateaknaid. Kui täidetakse ühiskondlikus ruumis viibimise reegleid, pole kellelgi midagi selle vastu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles