Turvafirma: turvamehed sekkuvad kiirelt

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Solarises ja Viru keskuses ning Stockmannis korda pidava turvafirma G4S pressiesindaja Julia Garanža sõnas Solarises toimunud noortekakluse kommentaariks, et kähmlused kaubanduskeskustes on erandlikud.

«Pühapäeval ülesfilmitud noortevaheline sõnelus kulmineerus tõuklemiseks sekunditega ning koheselt, kui oli näha, et konflikt kipub füüsiliseks muutuma, sekkus olukorra lahendamisse keskuse turvateenistus,» märkis turvafirma esindaja. 

Märksa sagedamini teevad Garanža sõnul  turvateenistusele muret koolinoored, kes jäävad vahele alkoholi- ja tubaka tarbimisega kaubanduskeskustele kuuluvates ruumides. «Nädalas antakse Tallinna kesklinna kaubanduskeskustes G4Si turvatöötajate poolt seoses alkoholi- ja tubakaseaduse rikkumistega politseile üle 20 kuni 40 koolinoort,» nentis ta. «Praktika näitab, et koolivaheaegadel on ostukeskustes noori alati rohkem, paraku ka neid, kelle käitumine läheb vastuollu keskuste sisekorraeeskirjadega. Seetõttu suureneb ka alaealistega seotud vahejuhtumite arv.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles