Video: ööklubi Vabank toob plaate keerutama kuulsa DJ Bob Sinclari

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Peolõvid, olge valmis: 18. aprillil esineb Tallinna klubis Vabank legendaarne Bob Sinclar, kes on vallutanud edetabeleid selliste hittidega nagu «Love Generation», «World Hold On», «Gym Tonic», «I Feel For You», «Rock This Party», «Sound of Freedom» ja «Far l’amore».

Bob Sinclari (sünninimega Christophe Le Friant) oskuslik viis segada omavahel üheks eufooriliseks house-muusika jadaks vokaal, instrumentaal ja rütm, hullutab publikut mistahes maailma otsas. Ta on vaieldamatult üks andekamaid DJ-sid, kelle meeleolukate house-rütmide järele püsib vankumatu nõudlus USA, Lõuna-Ameerika, Euroopa, Aasia ja Austraalia publiku seas.

18-aastaselt algselt hip-hop DJ-na algust teinud ja 1998. aastal eduka esikalbumi «Paradise» ilmutanud prantslase Bob Sinclari teekond tantsumuusikamaailmas on tänaseks teinud temast rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud muusikaprodutsendi, house-muusika DJ ja plaadifirma Yellow Productions omaniku. Ta iseloomustab oma stiili märksõnadega «rahu, armastus ja house-muusika», mis kajastuvad arvukatel avaldatud albumitel ja singlitel.

Suurejoonelise sündmuse raames on omavahel ühendatud kolm Vabaduse väljaku ääres asuvat maja- klubi Vabank, kokteiliklubi Bibabo ja kohvik Wabadus. Külalised saavad vabalt liikuda kolme maja vahel; kogu õhtut kantakse klubi Vabank peasaalist suurtel ekraanidel üle teistesse ruumidesse. Bob Sinclari saadavad sel õhtul DJ Widenski, õhuakrobaadid ja kaunid üllatustantsijad. 

Piletid üritusele maksavad 29 eurot, eelmüük algab 31. märtsil. Klubi Vabank on Tallinnas tegutsenud aastast 2010, Tartus avas klubi Vabank uksed 2013. aasta aprillis. Tegemist on esimese ja ainsa klubiga Eestis, mis tegutseb sama nime ja sarnase ilmega kahes Eesti suurimas linnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles