Solarises läks eesti ja vene noorte vahel kakluseks (1)

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevasel ajal Solarise ja Viru keskuses.
Päevasel ajal Solarise ja Viru keskuses. Foto: Martin Ilustrumm

Pühapäeval kutsuti Tallinnas Solarise kaubanduskeskuses toimunud kakluse tõttu välja politsei. Väljakutse põhjuseks olid sõnavahetuse tagajärjel tülli pöördunud võhivõõrad seltskonnad, kus käiku läksid nii käed kui jalad.

Kakluses vigastada saanud Raido kinnitab, et kõik algas sellest, kui tema noorukest sõbratari solvati.

«Mina, mu elukaaslane ja sõbranna olime Solarise kõige alumisel korrusel treppide juures, kui kuulsime, et keegi vene seltskonnast hakkas minu 16aastast sõbrannat ropult sõimama,» vahendab tänane Õhtuleht noormehe sõnu.

«Küsisin sellelt seltskonnalt, miks nad nii ütlevad, et nad isegi ei tunne teda, mille peale kogunes meie ümber 25-30 inimest ja ma jäin nende keskele,» sõnab Raido.

«Üks noormees võttis mul õlgadest kinni, kuid ma sain tema haardest lahti, siis ründas mind terve nende kamp - nii noormehed kui ka neiud,» räägib Raido, kelle sõnul löödi teda nii selja tagant kui ka näkku. «Kui minu tuttav neiu proovis mind kaitsma tulla, siis virutati ka talle lõuahaak.»

Raido sõnul pääses ta kambavägivallast alles kahe turvamehe sekkumisel, varsti oli kohal ka politsei. Politsei teatel pole selge, kui palju inimesi massikakluses osales, sest sündmuspaigale jõudes olid turvamehed juba sekkunud.

Refereeritud artikli täistekst Õhtulehes.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles