''12 Movements''

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
''12 Movements''
''12 Movements'' Foto: Kultuurikava.ee

3.aprillil esietendub Erinevate Tubade Klubis (edaspidi ETK) Cabaret Rhizome'i ja Aalto Ülikooli Media Lab'i koostöös interaktiivne elavat muusikat, liikumist ja visuaale ühendav teos "12 Movements".


Teose komponeerimisel on kaasa aidanud lavastaja, muusikud, koreograafid ja programeerijad, kuid just viimased annavad etenduste ajaks juhtohjad publiku kätte. Aalto ülikooli uue meedia osakonna magistratuuris õppiv videokunstnik Taavi "Miisu" Varm on koos portugalist ja taanist pärit kursusekaaslastega ehitanud teose tarbeks spetsiaalse süsteemi: igas ETK toas on publiku ees klaastahvlil elemendid, mida mööda tahvlit liigutades saab suunata tantsuliigutusi, käivitada muusikas erinevaid pillirühmasid, monteerida videot ning visuaale. Kaheteistkümneks osaks jaotatud teose vältel saab iga vaataja dirigeerida nii muusikat, valgust, erinevaid artiste ning nende liikumist ja videot

.

Laval:

Joonas R. Parve, Anatoli Tafitšuk, Päär Pärenson, Ajjar Ausma


Heliloojad:

Sander Mölder, Mart Männik, Johannes Veski


Visuaal- ja infotehnoloogilised lahendused:

Taavi "Miisu" Varm, Karina K. Jensen (Taani),José Jácome (Portugal)

Lavastaja:

Johannes Veski



Erinevate Tubade Klubi on Telliskivi Loomelinnakus asuv multimeediateater. ETK kolm tähtsat elementi on alternatiivne publikupaigutus, televisiooni- ja filmikogemuse segamine elavate teatrielementidega ning interaktiivsust võimaldava tehnoloogia kaasamine lavastuse publikuga suhtlemiseks. Hariliku pingirivistuse asemel on ETK külalised paigutatud ühes suures ruumis asetsevatesse "erinevatesse tubadesse". Toad on mööda ruumi laiali asetsevad elutoakomplektid, mida ei eralda küll seinad, kuid mille sisustusstiil muudab iga toa kordumatuks keskkonnaks. Iga tuba on varustatud eraldi televiisoriga, kandmaks üle laval live's toimuvat etendust mikstuuris eelsalvestatud materjalide ja televisioonigraafikaga.



ETK FBis: https://www.facebook.com/erinevatetubadeklubi 


Erinevate Tubade Klubi asub Telliskivi Loomelinnakus, Telliskivi 60 A


A1 maja, 4. korrus



Piletid

15 €


Soodustusi ei ole



Lisainfo

:


Kestus ca 1 h 30 min


Sissepääs al. 19.45


Ligipääs ratastooliga puudub.


Tegemist on siseruumides toimuva üritusega.


Pildistamine/ filmimine lubatud!


NB!

Välisjalanõudega saali ei lubata! Hilinejaid saali ei pääse!



Etenduste info ja broneerimine:

teater@cabaretrhizome.ee  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles