Maša valmistub kooliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuni 31.03.2014 kõik piletid on soodushinnaga!


KAASAKISKUV INTERAKTIIVNE ETENDUS!


Kell 14:00 ja 18:00 etendus on eesti keeles. Kell 11:30 ja 16:00 etendus on vene keeles.



Olen väike võrukael,


kes lõbutseda armastab.


Pakun sulle - mängime!


Ei ole sa ju vastu?



Homme kooli....


Kõige populaarsema multifilmi "Maša ja Karu" peategelane tuleb tagasi, et anda üks lõbus interaktiivne etendus veel uue kooliaasta eelõhtul. Oi kui palju asju tuleb veel lahendada enne kooliminekut, aga meie hakkame hoopis lõbutsema ja mängima ning nautima viimaseid suvepäevi.



Imelised inimsuuruses nukud, muinasjutulised persoonid pakuvad lastele võimalust nendega lõbutseda ning kutsuvad neid osalema põnevates  mängudes. Selles võluetenduses saavad osaleda kõik väikesed pealtvaatajad.



Meie muusikalise etenduse peategelased, teadatuntud multifilmi "Maša ja Karu" persoonid valmistuvad samuti kooliminekuks ja loomulikult ootavad meie kangelasi ees ka mitmed kujuteldamatud seiklused veel koolimineku eelõhtul, kuhu nad kutsuvad loomulikult kaasa ka kõik lapsed. Väga rahulikku ja heasüdamlikku Karu hirmutavad mõeldamatud hädad, kuhu ta satub tänu oma armastusele väga uudishimuliku ning äärmiselt liikuva tüdruku Maša tõttu. Aga ustavus ja vastutustunne naiivse tüdruku eest panevad Karu loobuma tavalisest eluviisist.


Aga mis kõige tähtsam - kõik väikesed vaatajad saavad värvika kogemuse vanast ja targast muinasjutu võlumaailmast. Siin elavad väga sõbralikud tegelased, kes laulavad lõbusaid laule ja tantsivad hingematvaid tantse. Siin on palju põnevaid trikke, erinevaid mänge ning kingitusi. Siin on üldse kõik rõõmus ja huvitav.



Lõbus, kuid samaaegselt väga õpetlik etendus kestab 50 minutit ning on mõeldud lastele vanuses 2-10 aastat. See ei jää kindlasti mitte ainult väga heaks kingituseks lapsele enne uut kooliaastat aga ka üheks rõõmsamaks mälestuseks lapsepõlvest.



Lastele kuni 3 eluaastat kaasaarvatud, piletit ei ole vaja, kui laps istub saatja süles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles