Lugejad: õnn tähendab kodu, lähedasi ja tööd

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelik abielu mõjub hästi nii vaimule kui ka kehale.
Õnnelik abielu mõjub hästi nii vaimule kui ka kehale. Foto: Array

Tallinncity palus möödunud nädalal peetud rahvusvahelisel õnnepäeval oma lugejatel õnnest kirjutada. Kodu, lähedaste hea elu ja tervis ning töökoht, mis meeldib, nii kirjeldati õnne valemit.

«Õnn on pähklikoore sees, mis ujub ookeani vees,» kirjutas meile lugeja Anne. «Nii ongi - kasvõi väikese piisakese õnne leiab paljudest asjadest. Õnne tuleb osata otsida ja leida ja õnn vajab hoidmist,» leidis ta. «Õnn on ka selles kui on olemas oma kodu, töö, lähedased.» Veel loetles ta asju, mis õnnelikuks teevad: Eestimaal on piisavalt puhast vett, maailmas on maid, kus seda on inimese kohta minimaalselt. Eestimaal ei ole näljahäda ega sõda, ei esine suuri looduskatastroofe. puuduvad ohtlikud maanteed, mida tasuks vältida ja on puhas loodus. «Eestimaa loodus on ka turvaline, meil ei esine mujal maailmas tuntud ohtlikke roomajaid ja putukaid,» leidis Anne. «Eestimaal on hästi kätte saadav meditsiin ja haridus, mida ei ole igal maal.»

«Ma olen õnnelik, et mina ja mu lähedased oleme elus ja terved. Olen õnnelik, et mul on inimesed ümber: sõbrad, perekond ja mul on fantastilised töökaaslased,» kirjutas Kersti. «Olen õnnelik, et mul on töökoht ning töö, mis mulle meeldib. Olen õnnelik, et mul on kodu ja kodusoojus- ei ole kõle koda, vaid pisike soe ja hubane,» kirjutas ta.

«Olen õnnelik, et mul on oma keel ja kodumaa, oma traditsioonid ja uskumused, olen õnnelik, et olen just siin ja praegu,» leidis Kersti. «Olen õnnelik, et iga päev on uus ja kordumatu ning raskused ainult tugevdavad ja õppetunnid õpetavad- kõigest on võimalik midagi õppida. Olen õnnelik, et mulle on antud võimalus õppida ja õpetada,» nentis naine. «Lisaks olen õnnelik, et mul on 20.03 sünnipäev, just nimelt rahvusvahelisel õnnepäeval, järelikult on, mille nimel õnnelik olla ja ma olengi üks õnnelik inimene!» lõpetab Kersti.

Siis kirjutas meile Facebookis Annika, et tema ema on Meida Õnne ja tal on 22 lapselast. «See ongi meie perekonna õnn,» rääkis ta.

Tallinncity tänab kõiki kirjutajaid: Kersti võitis Tallinncity peaauhinna, õnneliku õhtu kontsertõhtusöögi Viru hotelli uuenenud restoranis Merineitsi 16. aprillil, kui seal astub üles Lenna. Annikat ja Annet ootavad aga samuti meened Postimehe valvelauas, Maakri 23a. Palju õnne!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles