Anija mõis otsib suvekohviku pidajat

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anija mõis

Tallinna külje all asuv Anija mõis otsib eelolevaks suveks inimest, kes looks suvekuudeks mõisa ruumidesse suvise kohviku. Tulevase kohvikupidaja stardipaketis on tasuta kohvikuruumid ja köök koos leivaahju, konvekstiooniahju- ja pliidiga ning lauanõudega. Konkursil kandideerimiseks on aega kuni 20. aprillini.

Anija mõisa arendusjuhi Kaiti Kartusovi sõnul on see ideaalne võimalus neile toidukultuuri fanaatikutele, kes on alati päris oma kohviku loomisest unistanud. «Anname uuele perenaisele või peremehele täiesti vabad käed – tema rolliks saab paika panna kogu kohviku kontseptsioon alates laudlinadest kuni menüüni,» selgitas Kartusov.

Anija mõis asub Tallinnast  25-minutilise autosõidu ehk 35 kilomeetri kaugusel. Tegemist on  üldkompositsioonilt ühe ilusama ja väljapaistvama mõisahoonega Eestis, mida on viimaste aastate jooksul küll renoveeritud, kuid kannab endas siiski päevinäinud mõisahoone romantikat. Anija mõis on kohaliku kultuurielu keskpunkt, kus toimuvad iga kuu mitmed kontserdid, ka üritused ja õpitoad. Lisaks sellele on Anija mõis tänavu suvel taas vabaõhuetenduse «Tokerjad» toimumispaigaks, ühtekokku toimub augustikuus 8 eelmisel aastal äärmiselt menukaks osutunud etendust, mis toob igal õhtul mõisa 220 inimest.

Kõikide kohviku perenaiseks- või peremeheks kandideerimise tingimustega ning selle rolli täitmise võimaluse ja kohustustega saab tutvuda Anija mõisa veebilehel.  Konkursile kandideerimise viimane päev on 20. aprill, kohvik alustaks tegevust juuni alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles