Festivalikülastaja meelespea: TMW juba sel nädalal

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnafestival Tallinn Music Week toimub juba sel nädalal. Viru Keskuses asuv festivali infopunkt on juba avatud, järge ootavad pop-up restoran disaini- ja arhitektuurigaleriis, restoranifestival «TMW maitsed», vestlusringide sari «TMW jutud», linnalavaprogramm ja õhtused kontserdid Tallinna parimates klubides ja kontserdisaalides.

Tallinn Music Weeki infopunkt Viru Keskuse aatriumis on avatud tänasest laupäevani kell 9-21. Infopunktis saab ostetud festivalipasse vahetada käepaelte vastu, tutvuda festivali programmiga ning küsida kontserdi- ja restoranisoovitusi.

Kolmapäeval avatakse esmakordselt TMW pop-up restoran disaini- ja arhitektuurigaleriis (Pärnu mnt 6, Lastemaailma kõrval). Restoran on avatud kolmapäevast laupäevani kell 12-01. Pop-up restoranis kehtib festivalipassi omanikele 15-protsendiline soodustus kogu menüült. Igal õhtul täpselt kell 18 toimub ka happy hour, mil pudel majaveini on 50 protsenti tavahinnast soodsam.

Alates kolmapäevast pakutakse restoranifestivali «TMW maitsed» programmis osalevates söögikohtades TMW erimenüüd ja festivalipassi omanikele kehtivad erinevad soodustused. Restoranide, peakokkade, erimenüüde ja -pakkumistega saab tutvuda siin.

Kolmapäeva õhtul käivitub TMW pop-up restoranis ka intervjuude, vestlusringide ning muusikaliste eksperimentide sari «TMW jutud» kolme põneva arutlusega.

Esimene vestlusring kell 18 keskendub lõbusatele meenutustele 90ndate meelelahutusäri algusaegadest, kell 19 jätkatakse põrandaaluste klubiõhtute sünnilugudega ning õhtu lõpetab kell 20 intervjuu raamatu «Yeah Yeah Yeah: The Story of Modern Pop» autori, briti ansambli Saint Etienne liikme Bob Stanleyga.  Stanleyt intervjueerib Ingrid Kohtla.

Neljapäevalalgab festivali kontserdiprogramm. Esimese muusikalise etteaste teeb kell 16 tasuta linnalavaprogrammi raames Viru Keskuses Soome jõuline rokitrio The Blanko.

Pool tundi hiljem kell 16.30 esineb täiesti uues kontserdipaigas Tartu maantee läbimurdel asuvas Jaani Seegi paviljonis State of Zoe. 65 erineva kontserdiga linnalava programmtosinas ootamatus paigas kestab neljapäevast reedeni. Tutvu Linnalava programmi ja artistidega siin.

Festivali põhiprogramm algab samuti neljapäeval. Esimene kollektiiv, keda kuulda saab, on Läti a capella ansambel Latvian Voices Nokia kontserdimajas toimuval klassikaartistide esitlusel.

Festivali avaõhtul ja -ööl toimuvad kontserdid veel Von Krahlis, Sinilinnus, Hetkes, Kinos Sõprus ja klubis Rockstars. Reedel ja laupäeval jätkub Tallinn Music Weeki muusika- ja linnafestivaliprogramm täies mahus.

Kahest kontserdiõhtust, reedesest Rulers of The Deep klubiööst F-hoones ja laupäevasest Positivus festivali ja I Love You Records esitluskonserdist Kinos Sõprus teeb EMT otseülekande, mida saab jälgida vaid EMT Live rakenduse vahendusel. Live’i äpp on saadaval nii AppStore’is kui ka Google Plays.

Festivalil ja konverentsil toimuvale saab Twitteri ja Instagrami abil kaasa elada ja oma panuse anda kasutades hashtagi #tallinnmusicweek.

Tallinn Music Week on Balti ja Põhja regiooni suurim siseruumides toimuv muusikafestival, mille raames astub üles 227 erinevate muusikaliste žanrite esindajat 20 riigist. Kuuenda Tallinn Music Weeki toimumiskuupäevad on 27, 28, ja 29 märts.

Festivalipassid, mis tagavad sissepääsu kõigile festivali kontsertidele, maksavad festivalinädalal 55 eurot. Festivalipass tuleb vahetada käepaela vastu TMW infopunktis Viru Keskuses 24.-29. märtsini. Soovitame muretseda pilet või pass eelmüügist, et vältida järjekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles