Suur hulk kalamajalasi kogunes parkimisteemadel sõna sekka ütlema

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalamaja elanikud Põhja-Tallinna linnaosa valitsuses parkimisküsimust arutamas.
Kalamaja elanikud Põhja-Tallinna linnaosa valitsuses parkimisküsimust arutamas. Foto: Priit Simson

Põhja-Tallinna linnaosa valitsusse kogunes täna õhtul suur hulk kalamajalasi, kes kõik on vastu linnavõimude plaanile laiendada Tallinna tasuline parkimisala ka nende majaesistele.

Koosolemine toimub linnaosa halduskogu ettevõtluskomisjoni koosoleku raames. Linnaosavalitsuse suure saali mahutavuseks on märgitud 50 inimest ning koosoleku alguseks oli saal puupüsti rahvast täis.

Alanud koosolekut juhib halduskogu ettevõtluskomisjoni esimees Jaak Juske, kohal on ka linnaosavalitsuse ja transpordiameti esindajad, samuti abilinnapea Taavi Aas.

Kalamajalased leiavad, et kuna asumis parkimisprobleemi ei ole, siis ei ole ka vaja midagi lahendama asuda.

Tasulise parkimisala vastaste meelest on linn valetanud, kui on parkimisala laiendamise ühe põhjusena välja toonud elanike sellekohased kirjad ja palved. Väidetavalt on neid kirju aga vaid mõned ja needki räägivad konkreetselt vaid paarist tänavast, mitte kogu Kalamajast.

Parkimisala laiendamise vastaste kinnitusel on vale ka linnaisade soovitus hakata autosid parkima hoovides, kuna miljööväärtuslikku ja rohelisse linnaossa ei sobi mõte betooniga kaetud hoovidest.

Vastaste Facebooki-grupiga on liitunud üle 2200 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles