Savisaare usaldusväärsuse teemal on algatatud viis petitsiooni

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare umbusaldamiseks on keskkonnas Petitsioon.ee avaldatud neli petitsiooni, viienda petitsiooni pealkiri on «Usaldan Edgar Savisaart».


Savisaart toetav petitsioon on loodud 10. märtsil ning sellele saab allkirja anda kuni kuu lõpuni. Tänaseks on petitsioonile allkirja andnud viis anonüümseks jääda soovinud inimest.

Vanim Savisaare vastane petitsioon kannab pealkirja «Savisaar troonilt maha», see on algatatud 10. veebruaril ja kogunud tänaseks 14 häält.

28. veebruaril on loodud petitsioon pealkirjaga «Umbusaldus Edgar Savisaar!», mis on tänaseks saanud kaheksa allkirja. Nagu eelmisegi petitsiooni puhul, pole algataja ka siin pidanud vajalikuks algatusele mingit põhjendust kirjutada.

20. märtsil on algatatud petitsioon «Tere! Umbusaldan Savisaart!». Se pole reedeõhtuse seisuga veel ühtegi toetajat leidnud.

Suurima toetajate arvuga on 5. märtsil loodud algatus «Umbusaldan Edgar Savisaart!»
«Tallinna linnapea Edgar Savisaare puhul pole seni rakendatud 100 000 eestlase antud umbusalduse mandaati. Oleks tagumine aeg seda teha. Palun Teil seda petitsiooni jagada ja levitada,» kirjutab petitsiooni algataja. Sellele petitsioonile on allkirja andnud tublisti üle kuue tuhande inimese.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles