Kunstiakadeemia naaber kaotas kohtuasja linnaga

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisugune oli Kunstiakadeemia uue hoone esialgne variant, mis on tänaseks tunduvalt tagasihoidlikumaks kärbunud.
Niisugune oli Kunstiakadeemia uue hoone esialgne variant, mis on tänaseks tunduvalt tagasihoidlikumaks kärbunud. Foto: SCANPIX

Tallinna halduskohus ei rahuldanud sel nädalal Eesti Kunstiakadeemia (EKA) Tartu maantee krundi naabri Ester Palmi kaebust tühistada Tallinna linna poolt uue hoone püstitamiseks välja antud ehitusluba.

Tallinna linnaplaneerimisameti juristi Raul Keba sõnul käib vaidlus Tartu maantee 1 krundile EKA uue hoone püstitamiseks väljastatud ehitusloa üle, mida arutanud Tallinna halduskohus jättis kaebuse rahuldamata, vahendab Õhtuleht.

Mõni aeg tagasi ei võtnud riigikohus arutada Ester Palmi kaebust Kunstiakadeemia hoone ja selle lähiümbruse detailplaneeringu tühistamiseks.

Palm taotles, et kohus tunnistaks kehtetuks Tallinna volikogu otsuse, millega kehtestati Kunstiakadeemia uue hoone rajamist käsitav Tartu maantee 1 kinnistu ja lähiala detailplaneering.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles