Grand Budapest Hotell (The Grand Budapest Hotel)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grand Budapest Hotell (The Grand Budapest Hotel)
Grand Budapest Hotell (The Grand Budapest Hotel) Foto: Kultuurikava.ee

"Grand Budapest Hotel" toob meieni pöörased seiklused Wes Andersoni stiilis, mille keskmes on sedapuhku üle Euroopa kuulsa Grand Budapest hotelli legendaarne administraator Gustave H (Ralph Fiennes) ning tema parem käsi ja usaldusisik Zero Moustafa (uustulnuk Toni Revolori), kes on asunud nimetatud hotellis tööle pakikandjana.



Peatselt tulevad mängu aga tavapärasest keerukamad inimsuhted, salapärane surmajuhtum, vargus ning kirsina koogi peal hindamatu renessansiaegne maal "Poiss õunaga"...



Stsenaariumi autor ja lavastaja Wes Anderson ("Rushmore", "Moonrise Kingdom", "Fantastic Mr. Fox", "Life Aquatic With Steve Zissou"). Osades Ralph Fiennes ("Inglise patsient"), Tony Revolori ("The Perfect Game"), F. Murray Abraham ("Amadeus"), Mathieu Amalric ("Tuukrikell ja liblikas"), Adrien Brody ("Pianist"), Willem Dafoe ("Nümfomaan"), Jeff Goldblum ("Iseseisvuspäev"), Jude Law ("Sherlock Holmes"), Bill Murray ("Monumendimehed"), Edward Norton ("Kaklusklubi"), Saoirse Ronan ("Hanna"), Jason Schwartzman ("Hr. Banksi päästmine"), Tilda Swinton ("Me peame rääkima Kevinist"), Tom Wilkinson ("RocknRolla"), Harvey Keitel ("Pulp Fiction"), Léa Seydoux ("Blue Is the Warmest Color") ja Owen Wilson ("Pulmakütid").

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles