Viru hotelli restoran toob õhtusöögi kõrvale šõuprogrammi ja Eesti parimad lauljad

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Ansambel Kõrsikud.
ETV salvestas Eesti Laulu poolfinaalide otsesaadetes kõlavate võistluslugude videopildid. Ansambel Kõrsikud. Foto: Jelena Rudi

Täielikult ümber ehitatud restoran Merineitsi alustab reedest, 21. märtsist Eesti esimese show&dinner restoranina.

Mere- ja pärliteemalise sisekujunduse autorid arhitektuuribüroost Arhitekt11 on loonud multifunktsionaalse restorani, viidates sisekujunduses mh Viru hotelli restorani algupärasele disainile. Saal on jaotatav helikindla vaheseinaga kaheks. Tehniline sisseseade ja suured ekraanid võimaldavad pidada restoranis laudadega konverentse, kõrgetasemelisi vastuvõtte ja konverentsilõunaid ning esitada statsionaarsel laval kabareeõhtuid, kontserte või muud restoranikeskkonda sobivat.

«Üheksa edukat ja rohke kliendikiitusega pärjatud kabareehooaega on andnud julguse show & dinner idee ellu viia,» ütles restorani juht ja peakokk Margus Tammpere. «Merineitsi restorani võib tulla pidulikumat sündmust tähistama või lihtsalt nautima tasemel meelelahutust ja head toitu. Sellist tüüpi restoranimiljöös on iga detail täpselt paigas, et külastaja saaks õhtust tervikelamuse.»

Reedeti-laupäeviti jätkuvad alates 21. märtsist kabareeõhtud ning 13.-18. ja 22.-25. maini algusega kl 19esitatakseNUKU teatri varieteeprogrammi Õhtusööki vampiiridegakoosà la carte õhtusöögiga. Alates märtsi lõpust saab õhtusöögi kõrvale nautida heade Eesti artistide kontserte: 27. märtsil astuvad üles Kõrsikud, 3. aprillil Maarja, 10. aprillil Jää-äär, 16. aprillil Lenna ja 23. aprillil Birgit Õigemeel & The Swingers. Kontsertõhtusöök maksab 39 eurot, sisaldades neljakäigulist õhusööki, kontsertprogrammi ja tasuta sissepääsu ööklubisse Amigo.

Vaata šõuprogrammi kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles