Viru Keskuses hakatakse kurnatud poodlejaid mudima

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuses avab täna uksed ekspresslõõgastuskeskus Tool ja Tee.
Viru Keskuses avab täna uksed ekspresslõõgastuskeskus Tool ja Tee. Foto: Tool ja tee

Viru Keskuses avab täna uksed uus lõõgastuskeskus Tool ja Tee. Lõõgastuskeskuse eesmärk on pakkuda väsinud poodlejatele turgutust meeldiva massaaži ja tassitäie ergutava teega.

Taolise kontseptsiooniga lõõgastuskeskus on Eestis esimene omalaadne. Tool ja Tee juhataja Kaja Heinsalu sõnul tekkis mõte avada taoline keskus just sellest, et kiire elutempo eeldab ka niinimetatud ekspresslõõgastumise vajaduse rahuldamist.

Tool ja Tee massaažiteenused on spetsiaalselt välja töötatud, arvestades välisriikide kogemust, samuti pidades silmas kaubanduskeskuse vajadusi ning seda nii teenuse kestvuse, efektiivsuse kui ka tarbimise kättesaadavuse ja mugavuse seisukohast.

Esialgu saab lõõgastuskeskuses nautida jalatallamassaaži, millega kaasneb soe jalavann meresoolaga; tsooniteraapiat ehk refleksoloogiat, mis algab samuti lõõgastava jalavanniga; lisaks on-site massaaži, mida tehakse õlavöötme ja selja piirkonnale spetsiaalsel massaažipukil.

Kõik eelpool nimetatud teenused sobivad kaubanduskeskusesse, sest nende läbiviimiseks ei pea klient lahti riietuma. Teenuste nimekirjas on ka klassikaline Rootsi ja spordimassaaž, suvehooajal on plaanis pakkuda muuhulgas kiirpediküüri.

Kuna selle teenusega ei pakuta dekoratiivpediküüri, vaid keskendutakse ainult jalahooldusele, sobib see protseduur väga hästi ka meestele. Nagu keskuse nimigi ütleb, kuulub iga massaažiteenuse juurde tassike lõõgastavat teed.

Lõõgastuskeskuses alustab tööd kuus inimest ning korraga saab Tool ja Tee keskuses nautida teenuseid kolm-neli inimest. Mainimist väärib seegi, et meeskonnas on neli nägemispuudega inimest ehk niinimetatud pimemassööri, kelle käeline tunnetus erineb oluliselt tavamassööri omast.

Lisaks kaubanduskeskuse külalistele ja poodlejate igavlevatele kaaslastele ootab Tool ja Tee ka kaupluste klienditeenindajaid, et tuua pikkadel tööpäevadel jõudu jalgadesse ja sära silmadesse.

Lõõgastuskeskuse teenuste hinnad algavad 1 eurost ühe minuti kohta, jalamassaaži pooletunnine teenus maksab näiteks 20 eurot, 75-minutiline klassikaline massaaž 35 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles