Rahvusvaheline õnnepäev ja kevade algus: mille üle oled õnnelik?

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelik ema.
Õnnelik ema. Foto: SCANPIX

Täna, 20. märtsil tähistatakse rahvusvahelist õnnepäeva (inglise keeles International Day of Happiness). Selle päeva puhul korraldatakse üritusi, mis püüavad propageerida õnnetunnet ja selle kasulikkust. Tallinncity uurib ka oma lugejatelt: mille või kelle üle  olete õnnelikud? Kirjutage meie kommentaariumisse või saatke oma lugu toimetus@tallinncity.ee.

Tallinnas tähistatakse 20. märtsil ka kevade saabumist.  Kevad võetakse pidulikult vastu Musumäel tema astronoomilisel saabumishetkel, seekord kell 18.57. Kevadüritused algasid aga juba hommikul, kui Aleksei Turovski tutvustab loomaiaas huvilistele kevadist loomariiki, taimetark Urmas Laansoo viis läbi ringkäigu Tallinna Botaanikaaias ja kell 12.57 toimub Kodulinna Majas (Gümnaasiumi 3) Viimsi keskkooli kooliteatri etendus «Pöialpoiss ja lumivalge». Kevadet otsitakse kell 13.57 ka Lastekirjanduse keskuses vanalinnas, Pikk 73.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles