Savisaar pürib presidendiks?

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana kuld: Tallinna linnapea EV peaministri juures.
Vana kuld: Tallinna linnapea EV peaministri juures. Foto: TOOMAS HUIK/PM/EMF

Spekulatsioonid Edgar Savisaare poliitiliste ambitsioonide osas koguvad hoogu: kas Keskerakonna esimeest rahuldab ikka Tallinna linnapea koht või sihib ta kõrgemaid eesmärke, näiteks Eesti presidendi tooli?

Riigikogu liige Olga Sõtnik vastas Postimehele antud intervjuus küsimusele, kas Savisaar ootab mõnd paremat positsitsiooni, näiteks presidendi oma, et sellised ambitsioonid võivad tal olla küll. Edgar Savisaare võimalikest ambitsioonidest seoses presidendikohaga sahitati juba 2011, toona nentis Savisaar, et on veel vara selle peale mõelda. Järgmised presidendivalimised leiavad aset aastal 2016.

Edgar Savisaar figureerib ka Keskerakonna europarlamendi kandidaatide nimekirjas. Parlamendi liige Juku-Kalle Raid ütles ETV saates «Vabariigi kodanikud», et sööb oma mütsi ära, kui Edgar Savisaar  Euroopa Parlamenti ka tõepoolest läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles