Ööklubis koolivaheaega tähistanud purjus alaealised lõpetasid õhtu politseis

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui õhtul on kavas juua alkoholi, jäetakse söömata või oksendatakse toit välja, et tarbida vähem kilokaloreid ning jääda heasse vormi.
Kui õhtul on kavas juua alkoholi, jäetakse söömata või oksendatakse toit välja, et tarbida vähem kilokaloreid ning jääda heasse vormi. Foto: SCANPIX

Koolivaheaja esimese päeva jooksul pidas politsei Harjumaal kinni 17 alkoholijoobes alaealist, kellest mõni vajas joobe tõttu ka arstiabi.

Esmaspäeval peeti klubis Hollywood vanuses 16+ õpilaste koolivaheaja alguspidu - kümme pidulist lõpetasid õhtu politseis, üks laps, kelle politsei leidis klubi eest oma okse sees magamas, toimetati lastehaiglasse, kahel 14-aastasel mõõdeti rohkem kui promilline joove, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Põhja prefektuuri Kesklinna politseiosakonna juhi Kaido Saarniidu sõnul näitavad viimaste päevade sündmused, et alaealised ei oska koolivaheajal puhata. «Kui me täna hommikul toimetasime siia kümmekond alaealist, siis üks neist vajas ka arstiabi,» ütles ta, lisades, et ilmselgelt ei anna noored endale aru.

Selle kuul tabati korraga kõige rohkem purjus alaealisi 1. märtsil, mil Tondil asuvast peopaigast tuli politseil kaasa võtta 42 alkoholijoobes noort. Rendipinnal pidasid sünnipäeva kaks neiut, pidulisi oli kokku 122, 104 neist alaealised, ning selgi peol tuli politseil siseneda jõudu kasutades ning jälle vajas üks 16-aastane neiu tõsise joobe tõttu meedikute abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles