Fotod ja video: Ülemiste City uue büroohoone nurgakiviks sai Pärnitsa nutitelefon

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pandi e-nurgakivi E-Profiili uuele kontorihoonele, mis on esimene osa Ülemiste City Targa Linna uuest ehitusetapist.


Mainor Ülemiste City juhatuse esimehe Toomas Aaki sõnul on Ülemiste City tulevikuplaan kasvada Tallinna kaasaegseimaks linnajaoks ja tänane nurgakivi panek on üheks sammuks sellel teel.

«Meile meeldib mõelda, et me oleme maailmas infotehnoloogia ja kommunikatsiooni osas tegijad. Meile meeldib nimetada ennast e-riigiks. Ja kindlasti on Ülemiste City territooriumil e-lahenduste kontsentratsioon tunduvalt suurem kui mujal. Seetõttu otsustasime, et ei hakka nurgakivi panekul ajalehti ega muid paberinutsakuid maha matma. Selle asemel on sellesse nii-öelda sümboolsesse silindrisse koondatud kogu info tänase päeva kohta,» rääkis Aak ja näitas kahe klaasplaadi sisse vangistatud mälukaarti, mis uue hoone lävepaku alla betoneeriti.

Sama teed läks ka Ülemiste City arenduse ühe eestvedaja Ülo Pärnitsa nutitelefon, mis sisaldab omaniku sõnul palju olulist infot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles