Kunstiakadeemia avatud uste päeval toimub tekstiilidisaini näitusmüük

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TALI disainipood vanalinnas
TALI disainipood vanalinnas Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti Kunstiakadeemia (EKA) tutvustab avatud uste päeval, 20. märtsil oma erialasuundi ja õppekavasid.

20. märtsil kell 10 – 19 avab EKA uksed, et tutvustada erialasuundasid ja õppekavasid kõikidele loomemajandusest huvitatud õpihuvilistele. Lisaks on välja pandud tudengite loomingulised tööd ja külastajad saavad osaleda töötubades.  Infopunktid, kus jagatakse infomaterjale sisseastumise ja erialade kohta, on avatud 20. märtsil kell 10-17:  vanalinnas  (Kiriku plats 1) ning kesklinnas ( Estonia pst 7/Teatri väljak 1). 

EKA tekstiilidisaini osakond tähistab samal päeval oma sajandat juubelit pop-up näitusmüügiga, mis leiab aset TALI disainipoes (Voorimehe 2) EKA tekstiilidisaini meistri Kristel Lauritsa juhendamisel. Kristel viib samal päeval läbi veel T-särkide siiditrükkimise töötuba. 

Arhitektuuri osakonna hoones (Pikk 20) tekitab huvitavaid mõtteid arhitekt ja EKA vilistlane Ivan Sergejev viies läbi vestlusringi teemal «EKAst New Yorki». Disainihuvilisi oodatakse tutvuma nahakunsti-, keraamika- ja klaaskunsti töökodadega. Tootedisaini osakond demonstreerib tudengite tehtud tõukerattaid. 

Eesti Kunstiakadeemias õpib hetkel üle 1300 tudengi, kellest mitmed täiendavad end õppetöö vältel väliskõrgkoolides. EKA teeb koostööd ligi 150 partnerülikooliga ja on mitmete rahvusvaheliste võrgustike liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles