Nõutu mupo: trammis sõitjad kaitsesid lehkavat asotsiaali

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eluheidik Kadrioru trammis. Pilt on illustreeriv.
Eluheidik Kadrioru trammis. Pilt on illustreeriv. Foto: Rivo Veski

Möödunud nädalal leidis aset intsident, kus Balti jaama lähistel toimunud piletikontrolli käigus palus kontrolör trammist väljuda räpasel ja halba lehka levitaval asotsiaalil.

«Minu silmad on palju näinud, aga nii räpast ja haisvat kodanikku ei mäleta ammusest ajast,» kirjeldas naiskontrolör olukorda. «Lehk ulatus nii kaugele, et ma olin sunnitud teda mitme meetri kauguselt kõnetama, lähemale ei kannatanud minna.»

Ootamatult sekkus keskustellu asotsiaali lähedal istunud seltskond noormehi, kes tema kaitseks välja astusid. Küsimusele, kas hais neid tõepoolest ei häiri, kehitasid noormehed vaid õlgu ja väitsid, et nemad on olukorraga rahul.

Asotsiaali edasisõitmist nõudsid veel mitmed trammisolijad.

«Mitte ei saa inimeste psühholoogiast aru,» oli kontrolör nõutu. «Pidevalt kaevatakse räpaste sõitjate üle, kes uute sõidukite istmeid reostavad ja oma haisuga teiste meelerahu rikuvad. Kui aga sellist kodanikku maha soovid tõsta, asuvad ümberolijad teda hoopis kaitsma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles