Nõmmel on täna infotund Sanatooriumi pargiala planeeringu teemal

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
As Infortar tahab Nõmmel Sanatooriumi pargis asuvatesse tühjadesse hoonetesse rajada korterid, lasteaia ja seltsimaja.
As Infortar tahab Nõmmel Sanatooriumi pargis asuvatesse tühjadesse hoonetesse rajada korterid, lasteaia ja seltsimaja. Foto: Mihkel Maripuu

Täna kell 17 toimub Nõmme kultuurikeskuses  infotund Sanatooriumi pargiala planeeringu teemal, pargis olevate hoonete korrastamisega seotud plaane tutvustavad ning jagavad selgitusi pargi omaniku AS Infortar esindaja ja projekteerija.


AS Infortar taotleb linnalt detailplaneeringu kaudu pargis asuvate endiste haiglahoonete rekonstrueerimist 64 korteriks, 120-kohaliseks lasteaiaks ning kodanikuühenduste kasutusse antavaks seltsimajaks, teatas linna pressiteenistus.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul tegi linnavalitsus linnaosavalitsusele ülesandeks selgitada juba detailplaneeringu menetlemise eel välja elanike meelsus arendaja ettepaneku suhtes. «Nõmme elanike seisukoha teadasaamiseks saadeti sel nädalal linnaosaelanikele «Makstud vastus» märgisega küsitluslehed. Vastuseid oodatakse tagasi hiljemalt 25. märtsiks,» rääkis linnaosavanem.

«Tegemist on tundliku teemaga, Sanatooriumi park on riikliku kaitse all ja endised haiglahooned asuvad sotsiaalmaal. Infotunnil ongi soovijatel võimalik enne seisukoha kujundamist saada arendajalt ja projekteerijalt selgitusi. Linnaosavalitsuselgi on mitmeid küsimusi, mille kohta vastust soovime. Arendaja senise tegevusega ei ole me rahul,» ütles Terik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles