Tondi liinidel seiskub trammiliiklus mitmeks kuuks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tramm Tartu maanteel.
Tramm Tartu maanteel. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses eeloleval aastal Tallinnasse saabuvate uute trammidega läheb kapitaalremonti Vabaduse väljakult Tondile suunduv trammiteelõik. Trammiliiklus 3. ja 4. liinil lõpeb 7. aprillil kogu rekonstrueerimistööde ajaks, mille lõpp on planeeritud septembrikuu algusesse.

Tallinna transpordiameti korraldusel asutakse ajutisest liikluskorralduse muudatusest teavitavaid märke välja panema 5. aprillil ning 7. aprillist lõpetavad trammid 3. ja 4. liinil tallinlaste teenindamise. Kalevi trammipeatusest Hobujaama pannakse liikuma asendusbuss, mis liigub Tondilt tulles üle Liivalaia ristmiku ning suundub Toompuiesteele ning jätkab sõitu südalinna suunas.

Juulikuu lõpust kuni septembrikuu alguseni vahetatakse trammiteel pöördeid Viru väljakul ja Maneeži tänava lähistel, mis tähendab sel perioodil kogu Tallinna trammiliikluse peatumist.

Pärast rekonstrueerimistööde lõppu muutub olukord Pärnu maanteel, kus autoliiklusele trammitee tervel lõigul suletakse. See omakorda tähendab seda, et liiklustingimused autodele kitsenevad ja tänava ääres seni lahendatud parkimisvõimalus kaob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles