Lugeja tabamus: trammis tukkus järjekordne süstlaga narkomaan

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narkomaan trammis.
Narkomaan trammis. Foto: Lugeja foto

Postimehe Tallinncity portaalile saatis lugeja foto, millele jäädvustas trammis magava mehe. Foto autori sõnul oli uinunud mehe käes süstal, kuigi lähemal vaatlusel pildi kehva kvaliteedi tõttu seda kinnitada ei saa.

Sellegipoolest - tegu pole sugugi esimese korraga, kui Postimehe lugeja seesuguse foto saadab. Kodutute ja narkomaanide kohalolu ühissõidukites tajuvad Tallinna ühistranspordi kasutajad üha enam. Nii esitati viimase seesuguse toimetusele saadetud fotoga muuhulgas ka küsimus, kes peaks hoolitsema ühistranspordi turvalisuse eest.

Ajal, mil Tallinnas seati sisse tasuta ühistransport, kerkiski esmakordselt üles turvalisuse küsimus. Peaasjalikult - kes hoolitseb ühissõidukites korra eest, kui piletikontrollid muutuvad haruldasemaks. Seepeale rahustas rahvast linn, lubades, et piletikontroll ei kao kusagile.

Probleemi teravnedes sõlmiti leping USS Security turvafirmaga, kes pidi tagama korra Kopli suunal sõitvates trammides. Möödunud loo foto näiteks Kopli trammis tehtigi.

Hea lugeja, anna kommentaariumis teada - milliseid kokkupuuteid kodutute ja narkomaanidega ning mis liinil sõitvas ühissõidukis oled sina pidanud tunnistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles