Lugeja küsib: kuidas tagatakse Nõmme rahvahääletusel aus häältelugemine?

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
As Infortar tahab Nõmmel Sanatooriumi pargis asuvatesse tühjadesse hoonetesse rajada korterid, lasteaia ja seltsimaja.
As Infortar tahab Nõmmel Sanatooriumi pargis asuvatesse tühjadesse hoonetesse rajada korterid, lasteaia ja seltsimaja. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinncity lugeja tahab teada, kuidas kavatseb linn tagada ausa häältelugemise kohe algaval Nõmme sanatooriumi pargi detailplaneeringu algatamist puudutaval rahvahääletusel.


«Eesti Posti poolt tagastatavad küsitluslehed kogutakse pitseeritud kasti ja 26. märtsil kell 10 avatakse kast Jaama tn 1 teenindussaalis. Kõik huvilised võivad tulla kohale ja vaadelda, kuidas teenindussaali infospetsialistid sedelid üle loevad. Kindlasti informeerime ka seltside esindajaid ja arendaja esindajaid,» ütles Nõmme linnaosavalitsuse pressiesindaja Jukko Nooni.

AS Infortar tahab rajada Põllu, Pargi ja Sihi tänavate vahele jääval pargialal asuvates tühjades hoonetes välja ehitada 64 korterit, 120kohalise lasteaia ning kodanikeühenduste kasutusse antava seltsimaja.

Linnavalitsus otsustas möödunud aastal vastavat detailplaneeringut mitte algatada, vaid korraldada selle algatamise teemal rahvahääletus. Nii saavadki kõik nõmmekad vastata küsimusele: kas toetate Sanatooriumi pargis asuvate hoonete rekonstrueerimist täna olemasolevas mahus elamispindadeks, lasteaiaks ning seltsimajaks. Vastusevariandid on ei ja jah.

Küsitlusleht koos lisainfo ja makstud vastuse ümbrikuga saadetakse kõikidele Nõmme elanikele koju. Ümbrikke inimeste arvamusega oodatakse hiljemalt 25. märtsiks ning rahvahääletuse tulemused peaksid selguma 31. märtsiks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles