Fotod ja video: kohtu ette astus tapmises süüdistatav 25-aastane Roman

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna astus kohtu ette 25-aastane Roman Gluhovtšenko, keda süüdistatakse eluohtlike kehavigastuste tekitamises kahele mehele, kellest üks suri.

Romani süüdistatakse selles, et mullu 3. augusti öösel kella 4.30 paiku ründas ta Maardus Keemikute tänava baaris 1983. aastal sündinud Andreid.

Roman lõi Andreid rusikaga näkku ja kutsus ta konflikti jätkamiseks baarist välja. Õues lõi Roman Andreid kakluse käigus rusikate ja jalgadega ning korduvalt ka noaga rindkere piirkonda. Andrei sai vähemalt kolm eluohtlikku noavigastust ja suri kiirabiautos.

Süüdistuse kohaselt sai konflikti käigus vigastada ka Romani sõbrana kaklusse sekkunud ja seda lõpetada püüdnud 22-aastane Sergei, kes oli Andreist kinni haaranud. Roman tabas Sergeid kakluse käigus korduvalt noaga, põhjustades talle ettevaatamatusest raske tervisekahjustuse.

Politsei pidas Romani kuriteos kahtlustatavana kinni 27. augustil ja kohus võttis ta prokuröri taotlusel eeluurimise ajaks vahi alla.

Roman on varem kriminaalkorras karistamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles