Fotod ja video: Kaupmehe tänaval põles kahekorruseline elumaja

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai täna kell 9.49 teate, et Tallinnas Kaupmehe tänaval põleb kahekorruseline eluhoone, kus tegutseb hostel.

Päästeteenistusele teatati, et eluhoone akenedest tuleb suitsu. Kohale jõudnud päästjad sisenesid majja ja aitasid välja viis inimest, nendest kaks olid lapsed, kes anti kiirabi hoole alla.

Keegi majas viibinutest tõsiselt viga ei saanud. Majas olid paigaldatud suitsuandurid, mis rakendusid tööle ja tänu sellele andsid tulekahjust varakult märku ning päästsid inimeste elud. Täiskasvanud viidi haiglasse tervisekontrolli, kuna olid sisse hinganud vingugaasi.

Tuli sai alguse köögist ja levis pööningule. Tulekollete leidmiseks ja kustutamiseks lammutati ka ehituskonstruktsioone.

Tuli on praeguseks summutatud. Kustutustööd võivad veel mõningat aega jätkuda, kuna pööningule levinud tuli võis tekitada uusi koldeid.

Tulekahju täpse põhjuse selgitab välja menetlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles