Lennusadam on MIPIM Awards finalist

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennusadam.
Lennusadam. Foto: Koko Arhitektid

Lennusadam ja KOKO arhitektid peaprojekteerijana valiti mainekal rahvusvahelise kinnisvaraauhindade konkursil MIPIM Awards 2014 parima renoveeritud hoone kategoorias finalistide hulka.


Rahvusvaheline kinnisvaramess MIPIM toimub 11.-14. märtsini 2014 Cannes’is ja selle raames jagatakse kinnisvaraauhindu seitsmes kategoorias. Auhindade võitjad selguvad võrdselt žürii ja messil osalejate hääletuse tulemuste põhjal.

Tallinna linn osaleb messil MIPIM neljandat järjestikust aastat ühisstendil koos ettevõtetega. Lisaks Tallinna linnale on Tallinna stendil esindatud Riigi Kinnisvara, Tallinna Sadam, EAS, Eesti Arhitektuurikeskus, KOKO arhitektid, Allianss Arhitektid, Uus Maa Property Advisors, EstateGuru, Kaamos Kinnisvara, Pro Kapital Grupp, BPT Real Estate Services, Newsec Advisers EE, Peetri Puit, EEREIF Management ja Surface Labs International.

MIPIM on üks rahvusvaheliselt mainekamaid erialamesse, mis toob kokku mõjukaimad kinnisvara, rahanduse, ehituse, arhitektuuri, kohaturunduse ja investeeringute ala asjatundjad üle maailma, et välja selgitada rahvusvaheliselt silmapaistvaimad kinnisvaraarendusprojektid, leida potentsiaalseid partnereid ja sõlmida lepinguid. Messil osaleb igal aastal eksponentide ja külastajatena enam kui 20000 inimest. MIPIM tähistab tänavu 25. juubeliaastat.

Kinnisvaramess MIPIM on parim võimalus tutvuda kontsentreeritult suure hulga maailma linnades toimuva kinnisvaraarendusega ning tutvustada oma linna investeerimisprojekte. Mess annab võimaluse jagada vahetult kontakte ja kogemusi teiste maailma linnade esindajatega, kohtuda rahvusvaheliste ehitajate, arendajate, rahastajatega ning kõigi olulisemate rahvusvaheliste kinnisvaranõustajatega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles