Savisaar: minu motivatsioon kandideerida Euroopa parlamenti on langenud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europarlament.
Europarlament. Foto: AFP / Scanpix

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaare sõnul on seoses Siim Kallase  valitsusjuhiks saamise võimalusega tublisti langenud tema motivatsioon kandideerida eelolevatel valimistel europarlamenti.


«Indrek Tarand on öelnud, et kuna Siim Kallas loobus Euroopa parlamenti kandideerimisest, siis tema peab nüüd kandideerima. Minul oli samasugune tunne, et kui Siim Kallas kandideerib Euroopa parlamenti, siis ma pean ka kindlasti ennast üles seadma. Nüüd, kui Siim Kallas tõepoolest moodustab valitsuse ja Euroopa parlamenti ei kandideeri, siis minu motivatsioon neil valimistel osaleda tegelikult langeb,» ütles Savisaar raadio Kuku saates «Linnatund» kuulaja küsimusele vastates.

«Aga ma ei ole veel otsustanud. Ma kinnitan teile täna, et kui ma kandideerin ja kui ma osutun valituks, siis ma tõsiselt võtan ette küsimuse sellest, et minna ka Brüsselisse.
Minu meelest on otsustamisega aega 10. aprillini. Eks selleks ajaks pean ka mina oma otsuse tegema, nii nagu kõik teised, kes sinna kandideerivad,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles