Anonüümne kodanik algatas petitsiooni Savisaare umbusaldamiseks

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Andres Haabu

Oma isikut mitte avaldada sooviv ja mitte ühtegi erakonda kuuluv Eesti kodanik algatas allkirjade kogumise Edgar Savisaare umbusaldamiseks..


«Tallinna linnapea Edgar Savisaare puhul pole seni rakendatud 100 000 eestlase antud umbusalduse mandaati. Oleks tagumine aeg seda teha. Palun Teil seda petitsiooni jagada ja levitada,» seisab petitsiooni tutvustuses.

Juku-Kalle Raid, kes jagas petitsiooni linki oma Facebooki seinal, ütles, et see on algatatud Savisaare umbusaldamiseks seoses tema Ukraina sõnavõtuga, kus Savisaar Ukraina legitiimset valitsust kaikameesteks nimetab, ehkki valitsus on nimetatud ametisse enamusosalusega sealses parlamendis.

Tallinncity.ee kirjutas enne ekslikult, et petitsiooni algataja oli Raid. Raid ei ole ennast kordagi petitsiooni algatajaks nimetanud, ta vaid soovitas inimestel sellele alla kirjutada ja vastavat linki jagada.

Toimetus vabandab eksituse pärast Juku-Kalle Raidi ja petitsiooni algataja ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles