Galerii: vaata, kes osalesid ja mis toimus esimesel Estonia Maratonil

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Estonia maja taga parklas toimus täna I Estonia Maraton, mis on pühendatud äsja alanud teatrikuule, liikumisaastale ja loomulikult vastlapäevale.

100-meetrisel suusarajal võtsid mõõtu Rahvusooper Estonia, Eesti Draamateatri, Kultuuriministeeriumi ja Eesti Rahvusringhäälingu koondislased. Võistluse avas kultuuriminister Urve Tiidus, kommentaatori rolli täitis Lembitu Kuuse ja auhinnad andis üle olümpiasangar Allar Levandi.

Estonia meeskonnas võistlesid Aivar Mäe, Toomas Edur, Mart Mikk, Heli Veskus, Triinu Leppik ja Kati Kivitar, draamateatrit esindasid  Rein Oja, Ülle Kaljuste, Tiit Sukk, Pääru Oja, Mait Malmsten ja Jan Uuspõld. ERRi meeskonnas sõitsid Margus Allikmaa, Kristo Elias, Mai Palling, Urmas Vaino, Kerli Dello ja Sten Teppan ning Kultuuriministeeriumi au kaitsesid Hillar Sein, Tõnu Seil, Merle Männik, Mare Melder, Monika Kuntsel ja Margus Klaan.

Teatevõistlus läbiti suuskadega, mitmekesise raja ääres olid olemas kõik suurvõistlusele kohased ja vajalikud punktid: stardi- ja finiširada, joogipunkt, hooldekeskus, dopingukontroll jpm. Raja valmistas ette ja ilmastikuolude eest vastutas SEB Tallinna Maratoni meeskond.

Vaata lähemalt meeleolukast galeriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles