MängudeÖÖ (MängudeÖÖ)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MängudeÖÖ (MängudeÖÖ)
MängudeÖÖ (MängudeÖÖ) Foto: Kultuurikava.ee

Progames, Level1 ja Forum Cinemas toob teieni MÄNGUDEÖÖ!



14. märtsi õhtuks on oodatud kõik mänguhuvilised kinno Coca-Cola Plaza, kus on võimalus osa saada erinevatest videomängude võistlustest suurel ekraanil. Oodatud on nii mehed kui naised. Ürituse algus on kell 22.00 ning orienteeruv lõpp 03.00. Antud ürituse vanusepiirang on 16+. Pileti hind kõigest 5€!


Tegemist on neljandat korda aset leidva suurema üritusega, kus saavad videomängudest huvitunud noored reaalselt kohtuda, suhelda ja omavahel võistelda ning avatud keskkonnas tutvuda videomängude kui ühe kultuuri osaga.


Võistlused ning erinevad mängud toimuvad kino kõige suuremas saalis: Saal nr.1 ( 513 kohta). Lisaks selle ees olevas koridoris ning kinotoas.


Võitjad ei piirdu ainult tugeva käepigistusega, vaid premeeritakse mitmete auhindadega!


Ürituse peaauhinnaks on Playstation 4 mängukonsool! Lisaks sellele Laitse Rallypargi kinkekaardid 2x8 min kardisõiduga, mitmeid Playstation 3 ja X360 mängud, Progamesi kinkekaardid ja hulgaliselt teisi auhindu!


Õhtu teeb nooreks Monster Energy, kes pakub igale külalisele energiajooki!


Ürituse kava:


• Põhivõistlus 1.saalis, suurel kinoekraanil: Injustice: Gods Among Us


• Terve õhtu läbi kestev rallitoolidega kiireimate aegade sõitmise võistlus mänguga Gran Turismo 6


• Väiksematel ekraanidel võistlused: Tekken Tag Tournament 2, FIFA 2014 ja Nidhogg.


• Gamefoundersi mängude demonurk, kohale on tulemas ka mitmed Gamefoundersi liikmed!


• Lisaks nendele saab proovida ka uusimaid mänge PlayStation 4 konsoolidel: Need for Speed: Rivals, Battlefield 4, Tomb Raider, Rayman Legends jt.


Suurel ekraanil toimuvat võistlust kommenteerivad 2 kommentaatorit!


Kõiki teisi võistlusi viivad läbi level1.ee liikmed, kes ka kontrollivad tehnika õiget kasutamist ja vajadusel juhendavad mängijaid.


Tule ja saa sellest kõigest osa!


Kohtumiseni!


Sinu kino.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles